Fysik

Beregn strømstyrken

29. august 2020 af Lasse123jo - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg kender følgende oplysninger, og skal beregne strømstyrken

Effekten er 300 W og Spændingsfaldet er 2,77 V

Jeg tænker, man skal bruge Ohm's lov, men hvordan?

Tak for hjælpen på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Benyt}&P=U\cdot I\\\\ &I=\frac{P}{U} \end{array}


Skriv et svar til: Beregn strømstyrken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.