Matematik

Trapez, find h

01. september 2020 af Matematikergodt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan findes h i en trapez?

A=20

A=5

B=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2020 af PeterValberg

Isolér h i formlen, der bruges til bestemmelse af arealet af en trapez < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2020 af PeterValberg

h=\frac{2A}{a_1+a_2}

hvor A er trapezens areal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2020 af Capion1

A kan ikke både være 20 og 5.
Store bogstaver er vinkler og små er længder af linjestykker.
Giv nogle oplysninger om trapezet der kan bruges.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2020 af PeterValberg

Jeg tænker, at spørger mener:

A = 20
a = 5
b = 4

hvor a og b er de parallelle sider

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
01. september 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#2 og #3

Jeg mente A for arealet =20, men glemte at skrive det.

Det var vist mig, som påtog mig en dum fejl, men tak for hjælpen, det sætter jeg pris på!


Skriv et svar til: Trapez, find h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.