Matematik

b) Benyt modellen til at bestemme hvor meget lyset vejer når det har brændt i 2,5 timer?

01. september 2020 af gf3 - Niveau: B-niveau

Hej! kæmper også lidt med den her opgave, og ville bliver virkelig taknemlig hvis der var en der kunne give en hjælpende hånd?

Opgave 3.  
En klasse har lavet forsøg i fysik. De har fundet ud af, at når et fyrfadslys brænder, kan sammenhængen mellem hvor lang tid lyset har brændt t (målt i timer) og vægten af lyset v (målt i gram) beskrives med modellen 
v(t) = -0.84t + 20

b) Benyt modellen til at bestemme hvor meget lyset vejer når det har brændt i 2,5 timer? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2020 af AMelev

t = antal brændetimer
v(t) = vægt (g)
Model: 
v(t) = -0.84t + 20

Hvad får du oplysning om?
Hvad skal du beregne?

Du kan godt selv, når du tænker dig om og nærlæser, tror jeg.


Skriv et svar til: b) Benyt modellen til at bestemme hvor meget lyset vejer når det har brændt i 2,5 timer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.