Kemi

enhedomregning. Kan man skrive min/g som g/min

10. september 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er igang med en opgave med massestrøm, hvor jeg starter med at kigge på enhederne, altså hvordan jeg kan få den rigtige enhed for massestrømmen ved at omregne enheden for densitet og flowhastighed. Jeg skal beregne massestrømmen med flowhastighed på 100L/min og P(denistet)= 1,03 g/ml

Jeg har vedhfætet hvordan jeg havde tænkt mig at omregne enhederne og få dem til at gå ud med hinanden. Jeg vil gerne ende med enheden kg/min


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textup{massestr\o m}=\textup{flowhastighed}\cdot \textup{densitet }\\\\ \textup{massestr\o m} =\left ( 100\;\frac{L}{min} \right )\cdot \left ( 1.03\;\frac{kg}{L} \right )=103\;\frac{kg}{min} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2020 af mathon

i overensstemmelse med #15 i
                                                     https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1973165


Skriv et svar til: enhedomregning. Kan man skrive min/g som g/min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.