Matematik

Tabellen f(x)

19. september 2020 af Perikon007 - Niveau: C-niveau

Hej. Kan nogen hjelpe mig med den her opgave?

Vedhæftet fil: f(x).PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2020 af mathon

                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2020 af mathon

                  \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{line\ae r funktion:}&f(x)=y=ax+b\\\\ \textup{og dermed:}&y_2-y_1=ax_2+b-(ax_1+b)=a(x_2-x_1)\\\\& a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\\\\& b=y_1-a\cdot x_1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2020 af ringstedLC

\begin{align*} f(x_0+1) &= f(x_0)+(6-2) \\ &= f(x_0)+4 \\ f(3)=f(2+1) &= f(2)+4 \\ &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Tabellen f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.