Matematik

Komplekse tal og polynomier

20. september 2020 af Mariassssssss - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, ved ikke hvordan jeg skal gribe denne an?

Vedhæftet fil: spg matematik hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af Capion1


Når  (6 + 4i) er en rod, er også den konjugerede rod.
Gang  (z - z1)(z - z2) og sammenlign med koefficienten til z og med konstantleddet i polynomiet.


Svar #2
20. september 2020 af Mariassssssss

Et reelt polynomium af grad 2 er givet ved udtrykket:

P(z)=z^2+nz+m

Det oplyses at z_1= 6+4I er en rod i P(z)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2020 af Capion1

n = - 12
m =  52
Prøv nu selv efter anvisningen i # 1.


Svar #4
20. september 2020 af Mariassssssss

TAK!!!


Skriv et svar til: Komplekse tal og polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.