Matematik

Mat blandet opg

20. september 2020 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

hej, er der nogen der kan hjælpe hurtigst muligt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af ringstedLC

Opg. 2

1) Tænk over hvorfor de to trekanter er ensvinklede ≈ har nogle vinkler, der er lige store.

2) I ensvinklede trekanter er forholdene mellem ensliggende sider ens.

\begin{align*} \frac{a_1}{a_2} &= \frac{b_1}{b_2}=\frac{c_1}{c_2} \end{align*}

Opg. 3

1. og 2. Løses begge med en tegning og Pythagoras.

NB. Dårlig tid undskylder ikke en dårlig overskrift!


Skriv et svar til: Mat blandet opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.