Matematik

Bestemt integral

24. september 2020 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe med at integrerer disse bestmete integraler


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2020 af peter lind

3. Brug substitution   t = 2x+1   dt = 2dx

4. (4x-1)/x = 4 - 1/x

5. Brug substitution t = x4  dt = 3x3


Skriv et svar til: Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.