Matematik

Hvor mange timer tager det for kødet at nå ned på -7,5 celcius?

27. september 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Er opgave 9b. korrekt?

t= -6,88165 t=4,88165


Svar #1
27. september 2020 af 1234vedikke

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2020 af Mathias7878

Du skal løse

-7.5 = \frac{750}{t^2+2t+25}-20

mht. til t. Hvis du løser den ved hjælp af dit matematikprogram, burde du gerne få t = -7 eller t = 5. Da der ikke kan gå et negativt antal af timer, kan du glemme t = -7. Svaret er altså t = 5. Dvs. det tager 5 timer for kødet at nå ned på -7.5 grader celcius. 

- - -

 

 


Svar #3
27. september 2020 af 1234vedikke

#2 Hov, jeg har lige opdaget, at jeg kom til at skrive -7,2 xD

Nu har jeg også fået det samme og nå ja jeg skal også huske, at der ikke kan gå et negativ antal timer som du skriver, tak! 


Skriv et svar til: Hvor mange timer tager det for kødet at nå ned på -7,5 celcius?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.