Matematik

Funktioner

01. oktober 2020 af helpindeed (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har lidt svært ved at løse denne denne opgave om funktioner. Er der nogen, der kan hjælpe med at løse den? Opgavebeskrivelsen er vedhæftet.

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} a.\\& \begin{array}{lllll} (g+h)(2)=g(2)+h(2)=2\cdot e^2+\sqrt{2}\end{array}\\\\\\ b.\\& \begin{array}{lllll} \frac{f(4)+g(4)}{h(4)} =\frac{\left ( 2\cdot 4+1 \right )+\left ( 2\cdot e^4\right )}{\sqrt{4}}=\frac{9+2\cdot e^4}{2}=\frac{9}{2}+e^4 \end{array}\\\\\\ c.\\& \begin{array}{lllll} \left (g+f \right )(x)=2\cdot e^x+2x+1=2(e^x+x)+1\end{array}\\\\\\ d.\\& \begin{array}{lllll} \left (\frac{g}{h} \right )(x)=\frac{2\cdot e^x}{\sqrt{x}}\quad x>0\end{array}\\\\\\ e.\\& \begin{array}{lllll} \left ( \frac{g}{f} \right )(x) =\frac{2\cdot e^x}{2x+1}\quad x\neq -\frac{1}{2} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.