Matematik

Tid

06. oktober 2020 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse

   

Johan cykler til skole. Han cykler 20 km/t. Han har 5 km til skole.

Hvor lang tid bruger Johan på at cykle i skole?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2020 af mathon

           \small \begin{array}{llll} \textup{tid}=\frac{\textup{vejl\ae ngde}}{\textup{fart}}=\frac{5\;km}{20\;\frac{km}{t}}=\frac{1}{4}\;\textup{time}=\frac{1}{4}\cdot \left ( 60\;\textup{minutter} \right )=15\;\textup{minutter} \end{array}


Skriv et svar til: Tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.