Matematik

Funktioner

18. oktober 2020 af august543 - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal lave udtrykket om, således at V er funktion M. Er det bare om at isolere log fra V? 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Ja, så simpelt er det faktisk. Har du en idé til hvordan du kan gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

Til # 0

log V = -1,64 - 0,27 · log M

     V = 10-1,64 · M-0,27


Svar #3
18. oktober 2020 af august543

#1

Ja, så simpelt er det faktisk. Har du en idé til hvordan du kan gøre det?

Skal jeg ikke bare tage logaritmen af det udtryk der står på venstre side af lighedstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

#3
#1

Ja, så simpelt er det faktisk. Har du en idé til hvordan du kan gøre det?

Skal jeg ikke bare tage logaritmen af det udtryk der står på venstre side af lighedstegnet?

                  Jeg glemte at skrive at # 2 er opgave b . jeg retter det straks


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

#2 tilføjelse 
Til # 0
opgave b
log V = -1,64 - 0,27 · log M

     V = 10-1,64 · M-0,27


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

#5
#2 tilføjelse 
Til # 0
opgave b
log V = -1,64 - 0,27 · log M

     V = 10-1,64 · M-0,27

                                Da det er en funktion skal den skrives,  f (M) = 10-1,64 · M-0,27 eller

                               f (M) = 0,0229 / M0,27


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.