Matematik

sandsynlighed om en produktionsvirksomhed

19. oktober 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har denne opgave, som jeg har lidt svært ved at få startet på.  

jeg går ud fra at i opgaven er n= 200 og p= 10?  men længere er jeg ikke rigtig kommet? 

er der nogen der kan hjælpe mig med at komme igang, lige hvordan jeg skal gribe opgaverne an? 

opgaven er vedhæftet 

på forhånd tak :-) 

Vedhæftet fil: opgave 3b 6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2020 af peter lind

a) n=200 p= 1/25 = 4%

b) Det slår du op i dit CAS værktøj


Svar #3
19. oktober 2020 af sandrai

1/25 hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2020 af Benjamin1998

#3 1/25 hvorfor?

Da der står: "... der er fejl i hver 25. producerede enhed". 

Hver gang der bliver produceret 25 enheder, er der altså 1 med fejl. Derfor 1/25


Svar #5
20. oktober 2020 af sandrai

#4
#3 1/25 hvorfor?

Da der står: "... der er fejl i hver 25. producerede enhed". 

Hver gang der bliver produceret 25 enheder, er der altså 1 med fejl. Derfor 1/25

Nåårh... hvordan bliver det så 4 procent?

Og er det her nok til at redegør for at x kan antages som binominal?

Skriv et svar til: sandsynlighed om en produktionsvirksomhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.