Matematik

Arealet af en punktmængde...Hjælp!

20. oktober 2020 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lidt svært ved at løse nedestående opgave (især opg. 2). Jeg kan virkelig bruge noget hjælp. 

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2020 af Anders521

#0 Et gæt ville være                                                                                                                                                                                          M2 = ∫bc [ g(x) - f(x) ] dx + ∫cd [ h(x) - f(x) ] dx                                                                                                          M3 = ∫cd [ g(x) - h(x)] dx + ∫de [ g(x) - f(x)] dx                                                                                                            M4 = ∫de [ f(x) - h(x) ] dx + ∫ef [ g(x) - h(x) ] dx


Svar #2
20. oktober 2020 af xx2020 (Slettet)

Er det så løsningen til opgave 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2020 af Anders521

#2 Det må du undersøge. Det kan godt være gættet er ren nonsens.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2020 af Capion1

.SP 201020202207.JPG

Vedhæftet fil:SP 201020202207.JPG

Skriv et svar til: Arealet af en punktmængde...Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.