Matematik
løs ligning f(x)=g(x). Vil det så sige at løsningen er f(1)=g(1) og f(4)=g(4)
25. oktober 2020 af
Jegis (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Vil det så sige at løsningen er f(1)=g(1) og f(4)=g(4)
Vedhæftet fil: f(x)=g(x)1.PNG
Svar #1
25. oktober 2020 af ringstedLC
Skriv et svar til: løs ligning f(x)=g(x). Vil det så sige at løsningen er f(1)=g(1) og f(4)=g(4)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
