Matematik

funktioner

26. oktober 2020 af freja9292 - Niveau: A-niveau

hej jeg er lidt lost i den her opgave

nogen der evt vil forklare hvordan jeg laver a og b?
på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af mathon

Ingen funktion er vedhæftet.


Svar #2
26. oktober 2020 af freja9292

se filen


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2020 af mathon

                              \small \begin{array}{llllll} \textup{L\o s}\\& 0.5x^2-2x+3=5\quad \wedge\quad x\leq 4 \\\\& x-1=5\quad \wedge\quad x> 4\\\\ \textup{og opg\o r den}\\ \textup{samlede l\o sning.} \end{array}


Svar #5
26. oktober 2020 af freja9292

det forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} b)\\&& \begin{array}{llllll} 0.5x^2-2x+3=5\quad \wedge\quad x\leq 4\\\\ 0.5x^2-2x-2=0\\\\ x^2-4x-4=0\\\\ x=\left\{\begin{array}{lll}2-2\sqrt{2}\approx-0.83\\2+2\sqrt{2}\approx4.83&\textup{som m\aa \ forkastes} \end{array}\right.\\\\\\ x-1=5\quad \wedge\quad x>4 \\\\ x=6\end{array}\\\\ \textup{L\o sning:}\\&& \begin{array}{llllll}&x=\left\{\begin{array}{ccc}2-2\sqrt{2}\\6 \end{array}\right. \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.