Matematik

funktioner og tabeller

29. oktober 2020 af adam64 - Niveau: C-niveau

Hej kan ikke finde ud af denne opgave kan nogle hjælpe med forklaring og facit? ( facit og mellemregninger)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2020 af Moderatoren

Ingen vil lave dine lektier:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2020 af Mathias7878

a) Du skal bruge eksponetiel regression på dine data.

b) Læs op på hvad a og b angiver i en ekspontiel model. Fortolk nu dette tal i forhold til, hvad modellen netop beskriver.

c) Ølforbruget er halveret, når f(t) = 462/2 = 231. Løs da ligningen f(t) = 231 mht. t. 

- - -

 

 


Svar #3
30. oktober 2020 af adam64

a) det ved jeg men hvordan ( ved godt det inde på mit cas værktøj osv)


Svar #4
31. oktober 2020 af adam64

er der nogle der kan hjælpe, jeg er ekstrem dårlig til matematik


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2020 af ringstedLC

Opstil data i to kolonner i et regneark i din CAS. Husk at det første datasæt skal være (0,462) og lav så eksponentiel regression. Du kan nok google dig frem til videoer, der viser dig nærmere, hvordan det gøres.


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. oktober 2020 af Mathias7878

Ellers så spørg din matematiklærer. Han/hun vil nok gerne hjælpe dig :) 

- - -

 

 


Svar #7
01. november 2020 af adam64

skal aflevere om et par timer


Svar #8
01. november 2020 af adam64

jeg har klaret a). men de andre. kan jeg slet ikke finde udd af


Svar #9
01. november 2020 af adam64

jeg mangler kun b)


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. november 2020 af janhaa

#9

jeg mangler kun b)

procent factor


Svar #11
01. november 2020 af adam64

det forstår jeg ikke


Svar #12
01. november 2020 af adam64

har 2 timer tilbage er der ikke nogle der kan hurtigt hjælpe med facitet


Brugbart svar (0)

Svar #13
01. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Du skal bruge et CAS-værktøj.


Svar #14
01. november 2020 af adam64

Jeg har lavet den nu mangler jeg bare den her https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1981510#1981961


Brugbart svar (0)

Svar #15
01. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Jamen den ser da ud til at være meget lige til.


Skriv et svar til: funktioner og tabeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.