Matematik

Hvad gør jeg forkert i Ti-Nspire - integralregning

09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg indtaster dette i Ti-Nspire, og den siger "argumentfejl". Hvad er det jeg taster forkert? Jeg har defineret funktionen for jeg indtastet "solve"...

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af OliverHviid

(f2*x) ser mærkeligt ud. Prøv med (f(x))2


Svar #2
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Jeg får dette resultat... er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2020 af OliverHviid

Du skriver jo stadig (f2*x) og ikke (f(x))2. Som sagt hvis du har defineret din funktion korrekt, så burde du blot kunne skrive (f(x))2


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2020 af Soeffi

#0. Vi er nød til at kende forskriften for f.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. november 2020 af mathon

\small \textup{solve}\left ( \pi\cdot \int_{0}^{k} \left ( f(x)\right)^2\,\mathrm{d}x=100,k \right )


Svar #7
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2020 af mathon

korresponderende
                                  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1983117#1983142
                          


Skriv et svar til: Hvad gør jeg forkert i Ti-Nspire - integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.