Matematik

Tangent og funktion - Differential regning

14. november 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke, hvordan jeg løser dem her, jeg vil umiddelbart sætte tangenten og funktionen ligmed hinanden for at finde skæringspunktet, men eftersom vi har om differentialregninger, ved jeg at min lærer ønsker at vi bruger det istf. Jeg ved bare ikke helt, hvad jeg skal gøre... Hvordan kan jeg stille et udtryk op, så jeg kan finde koordinaterne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2020 af mathon

9)
          Beregn førstekoordinaten til et evt. røringspunkt: \small f{\, }'(x_o)=8.

          Opstil tangenligningen for tangenten i (xo,f(xo)) og se om den stemmer overens med y = 8x - 4.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2020 af mathon

10)

         Findes der en løsning til
                                                     \small f{\, }'(x)=-3  ?


Skriv et svar til: Tangent og funktion - Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.