Matematik

Vektorer og cirkler

16. november 2020 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hjæææææælp!!<33

Vedhæftet fil: stykke 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

x = -3 - 4t

y = - 6 + 3t


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2020 af AMelev

           

Angiv punkt P0(x0,y0) og retningsvektor \vec r ud fra parameterfremstillingen. Se din formelsamling side 15 (72) samt figur ved (71).

Bestem en normalvektor \vec n =\widehat{\vec r}. Se FS side 12 (57).

Indsæt i linjens ligning. Se FS side 15 (71).


Skriv et svar til: Vektorer og cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.