Fysik

TV og kaffemaskine effekten

16. november 2020 af Perikon007 - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg har brug for hjælp til to opgaver. Jeg forstår ikke helt hvilken formler jeg skal bruge her, eller hvordan det skal udrengen. Kan i komme med nogle mindre kompliceret svar? :) 

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Udklip55.PNG

Svar #1
16. november 2020 af Perikon007

??


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. november 2020 af janhaa

102:

P = E/t

E = P *t = (300 W)*3*3600 s = 3,24 MJ


Brugbart svar (2)

Svar #3
16. november 2020 af janhaa

103:

P = E/t

t = E/P = \frac{400*10^3}{1200}s=333,3\,s


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2020 af kemc

P=E/t

 tidsrummet t

energien E


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

#1 Det er ikke nogen god idé at komme med den slags indlæg. De hjælper ikke og kan bevirke, at der ikke er nogen, der læser dit oprindelige indlæg.

Jeg har først tændt min PC for kort tid siden, så jeg har først set tråden for et øjeblik siden. Det må du regne med kan ske for alle, der er på SP, endda meget ofte. Vi ser så ikke en tråd, der er ubesvaret, men der er åbenbart en eller anden (dig selv!), der har taget sig af den, så den kan vente til senere.


Svar #6
16. november 2020 af Perikon007

Ok :)

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: TV og kaffemaskine effekten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.