Matematik

ekspontiel funktioner

23. november 2020 af lauhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe mig med at løse og forklarer denne opgave. 

Da jeg har prøvet at løse b, men det giver 0,003 og passer ikke ift. facit

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: IMG_2497.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2020 af Anders521

#0 Måske har du lavet en regnefejl. Hvordan kom du frem til tallet 0,003?


Svar #2
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

når jeg regner b 

b=12/4^6=0.0029296875 

det får jeg, men det giver ingen mening


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2020 af Anders521

#2 Din fremskrivningsfaktor a er forkert. Det er måske her fejlen ligger.


Svar #4
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

 men giver 1kvdr4 ikke 4?


Svar #5
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

hvad giver a så?


Svar #6
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

please en svar


Brugbart svar (1)

Svar #7
23. november 2020 af ringstedLC

#4:

1\cdot \sqrt{4}=\sqrt{4}=2

#5: Gør præcis som du må have gjort i opgave a), hvis dens facit passer. Husk at funktionen er aftagende, så a < 1


Svar #8
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

men det er det her sqrt(4, 1

så giver det 4 og ikke 2


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. november 2020 af ringstedLC

#8: Det forstås ikke. Vedhæft et billede af din beregning.


Svar #10
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

okay

Vedhæftet fil:IMG_2498 2.jpg

Svar #11
23. november 2020 af lauhan (Slettet)

please please svar


Brugbart svar (1)

Svar #12
23. november 2020 af Anders521

#11 Jeg tror ... du har ret, dvs. at a = 4, fordi bruger man potensregnereglen

                                                                            s√(pr) = pr/s

vil din faktor være 4. I dit tilfælde er r = s = 1.


Skriv et svar til: ekspontiel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.