Matematik

Hvilken af de to funktioner har den største differentialkvotient for x=-1?

25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet) - Niveau: B-niveau

figuren viser grafen for to funktioner f og g

Hvilken af de to funktioner har den største differentialkvotient for x=-1?

 

Vedhæftet fil: f(x).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af ringstedLC

Diff.-kvotienten for en x-værdi er hældningen af tangenten i funktionsværdien for samme x. Konstruer tangenterne og sammenlign.


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. november 2020 af Anders521

#0 Der ses, at f '(-1) > g '(-1).


Svar #3
26. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

#1


Diff.-kvotienten for en x-værdi er hældningen af tangenten i funktionsværdien for samme x. Konstruer tangenterne og sammenlign.

så tangentss hældning er -1?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2020 af ringstedLC

Nej. Konstruer så godt du kan, tangenterne i (-1, f(-1)) og (-1, g(-1))


Svar #5
26. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

#4
Nej. Konstruer tangenterne i (-1, f(-1)) og (-1, g(-1))
takk

Skriv et svar til: Hvilken af de to funktioner har den største differentialkvotient for x=-1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.