Kemi

Ligevægtskonstant beregning

27. november 2020 af Hallo12344321 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med følgende opgave, og kan ikke finde frem til resultatet. Jeg får 3,436 ved at opstille ligevægtskonstanteten Kp

Vedhæftet fil: tryk opgave.PNG

Svar #1
27. november 2020 af Hallo12344321

Mit svar

Vedhæftet fil:mit svar.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
27. november 2020 af janhaa

1.718=x/(2-x)2

x=1,174 (bar)

P(Cl2) = 0,826 bar


Svar #4
05. december 2020 af Hallo12344321

Tak :


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. december 2020 af janhaa

#4

Tak :

you welcome


Svar #6
05. december 2020 af Hallo12344321

Du kan vel ikke hjælpe mig med en reaktionsmekanisme ? Ved du hvorfor der skal være 6H´ere og hvor de skal være. Jeg har kun 5 h´ere på billedet. Det er en reaktion for at forme hippursyre :)

Vedhæftet fil:hjælp.PNG

Skriv et svar til: Ligevægtskonstant beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.