Matematik

Opgave om meter

03. december 2020 af Sofia0294 - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe mig med denne?

Et spærfag er udformet og er målsat som vist på figur 4.31. Alle mål er i meter. Stængerne svejses sammen, og der anvendes samme rørdimension til alle stænger.

du skal bestemme hvor mange meter rør der skal anvendes, når du kan regne med 10% spild ved afskæring tilpasning osv.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af janhaa

pytagoras


Svar #2
03. december 2020 af Sofia0294

hvordan skal jeg bruge pytagoras i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2020 af janhaa

5*2+2*2+4+ 2*sqrt(13) + 1,5*2 = 28,2

korr: 25,4


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af janhaa

pytagoras and similarity


Svar #5
03. december 2020 af Sofia0294

hvad er sqrt? og er det bare det eneste jeg skal beregne?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. december 2020 af janhaa

#1

pytagoras

4- 3 trekant

og

4 -2 trekant


Svar #7
03. december 2020 af Sofia0294

dette forstår jeg ikke svar #6


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. december 2020 af peter lind

Den har du oprettet tidligere og fået svar på. Hold dig til den. Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1988000


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. december 2020 af janhaa

#5

hvad er sqrt? og er det bare det eneste jeg skal beregne?

sqrt(13) = \sqrt{13}


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. december 2020 af janhaa

#6
#1

pytagoras

4- 3 trekant

og

3 -2 trekant

pytagoras


Svar #11
03. december 2020 af Sofia0294

skal jeg minus 4 med 3?


Brugbart svar (0)

Svar #12
03. december 2020 af janhaa

#11

skal jeg minus 4 med 3?

4, 3 trekant => pytagoras

3,2 trekant=> pytagoras


Svar #13
03. december 2020 af Sofia0294

4^2 * 3^2 er det sådan her jeg beregner 4, 3 trekant


Svar #14
03. december 2020 af Sofia0294

???


Brugbart svar (0)

Svar #15
03. december 2020 af janhaa

#13

4^2 * 3^2 er det sådan her jeg beregner 4, 3 trekant

h^2= 4^2 + 3^2 = 25

h = 5 


Svar #16
03. december 2020 af Sofia0294

er det svaret for hele opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #17
03. december 2020 af janhaa

#16

er det svaret for hele opgaven?

nix

no


Svar #18
03. december 2020 af Sofia0294

du har beregnet for 4 og 3 ikke?


Svar #19
03. december 2020 af Sofia0294

er beregning for 4, 2 trekant sådan her ?

h^2= 4^2 + 2^2


Brugbart svar (0)

Svar #20
03. december 2020 af janhaa

#19

er beregning for 4, 2 trekant sådan her ?

h^2= 4^2 + 2^2

3, 2 trekant

k^2= 3^2 + 2^2
k=sqrt(13)
 


Skriv et svar til: Opgave om meter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.