Matematik

Funktion af to varible

05. december 2020 af superhesten - Niveau: A-niveau

Hey 

Jeg har følgende opgave, som jeg ikke kan løse. Mit umidelbart gæt vil være at man skal opskrive niveaukurven og sætte den lig 2,5. Herefter skal man omforme den til cirklens ligning. Problemet er bare at jeg ikke kan omskrive den. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2020 af mathon

          \small \begin{array}{lllll} \textup{Niveaukurve:}\\& \begin{array}{lllll} f(x,y)=2.5= -0.1\cdot \left (x^2+y^2-50 \right )\\\\ -25=x^2+y^2-50\\\\ x^2+y^2=5^2 \end{array}\end{array}


Svar #3
05. december 2020 af superhesten

Hej Mathon, 

Tak for hjælpen, det giver bedre mening nu


Skriv et svar til: Funktion af to varible

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.