Matematik

Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

16. december 2020 af anonym189 - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen <3

Jeg sidder fast i denne her opgave og jeg ved ikke ligefrem, hvordan jeg skal løse den, jeg ved godt at jeg skal anvende formel, men ved ikke helt hvordan..

Håber I vil hjælpe mig, da dette vil gavne mig meget <3 :/

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2020 af Anders521

#0 Da funktionen er et andengradspolynomium, kan du bruge toppunktsformlen (-b/2a , -d/4a). I dit tilfælde er a = -1, b = 3 og c = 7. Beregn -b/2a. Det er dit x, hvilken giver den største funktionsværdi.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2020 af StoreNord

Mon ikke man har lært at differentiere i 2.G?


Skriv et svar til: Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.