Kemi

HJÆLP koncentrations beregninger

25. december 2020 af raqu4 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle, der kan hjælpe med denne opgave, jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal starte med den

på forhånden tak 

Vedhæftet fil: lll.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. december 2020 af ringstedLC

Er ikke kemiker, men nedenstående giver en af svarmulighederne:

\begin{align*} \tfrac{H_1}{I}=1.504\;&,\;\;\;\,0.252 = H_1 \\ \tfrac{H_2}{I}=1.523 \;&,\;\text{ukendt} = H_2 \end{align*}


Skriv et svar til: HJÆLP koncentrations beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.