Fysik

Formel?

04. januar 2021 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hej ved ikke helt hvilken formel jeg kan anvende


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Under vurderingen:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Antag f.eks.}&\textup{ahornsaftens begyndelsestemperatur til 20}\degree C\\\\ \textup{Beregn }&\textup{energibehovet for at opvarme og fordampe vandet}\\\\ \textup{Beregn}& \textup{effekten.} \end{array} \end{array}\end{array}


Svar #3
04. januar 2021 af EmilJensen11

Så denne formel:

E=m*c*t


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2021 af mathon

     Nej
                   \small \small \begin{array}{lllll} E=m\cdot c\cdot \Delta T + m\cdot L_{\textup{fordamp}} \end{array}


Skriv et svar til: Formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.