Matematik

cirklens ligning og tangent

07. januar 2021 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

Mon det vedlagte er rigtigt besvaret


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \overrightarrow{n}=\overrightarrow{PC}=\overrightarrow{OC}-\overrightarrow{OP}=\begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 1\\1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -2\\ \mathbf{{\color{Red} 1}} \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: cirklens ligning og tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.