Matematik

terning kast

17. januar 2021 af shain - Niveau: 7. klasse
Gennemsnittet af tre terningekast er 4, og de to første kast var henholdsvis 3 og 4. Hvad var det tredje kast? Nogen der kan hjælpe med den

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2021 af mathon

Gennemsnittet af tre terningekast:
                                                           \small \frac{3+4+x}{3}=4\textup{ ...}


Svar #2
17. januar 2021 af shain

Er det 6?

Svar #3
17. januar 2021 af shain

Tror det er 5

Svar #4
17. januar 2021 af shain

12-7=5

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2021 af ringstedLC

#3: Prøv at sætte x = 6 og se om ligningen stemmer.

#4: Matematik er ikke en trossag.

#5: 

\frac{3+4+5}{3}=4


Svar #6
17. januar 2021 af shain

x er 5

Svar #7
17. januar 2021 af shain

Mange tak

Svar #8
17. januar 2021 af shain

Det stemmer ikke med 6 , men med 5 gør det.

Skriv et svar til: terning kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.