Matematik

Længden af parameterkurve (vektorfunktioner)...hjælp!

19. januar 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har svært ved at løse nedestående opgave...

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. januar 2021 af mathon

            \small \begin{array}{lllll}\\& \begin{array}{lllll} \overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{bmatrix} x{\, }'(t)\\ y{\, }'(t) \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} -12\cdot \cos^2(t)\cdot \sin(t)\\ 12\sin^2(t)\cdot \cos(t) \end{bmatrix} \end{array}\\\\\\ \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} L=\int_{0}^{2\pi}\sqrt{\left ( -12\cos^2(t) \cdot \sin(t)\right )^2+\left (12\sin^2(t)\cdot \cos(t) \right )^2} \end{array}\end{array}


Svar #3
19. januar 2021 af xx2020 (Slettet)

Tak, det giver mening, men hvad giver det endelig resultat?


Skriv et svar til: Længden af parameterkurve (vektorfunktioner)...hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.