Matematik

ekspontiel funktioner

20. januar 2021 af lauhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe med denne opgave, jeg har nemlig ret svært ved den


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2021 af peter lind

a) f(x) = 25*(½)t/T½ hvor T½ er halveringstiden


Svar #3
20. januar 2021 af lauhan (Slettet)

det forstår jeg ik


Svar #4
20. januar 2021 af lauhan (Slettet)

er det 25*(1/2)^2.5


Svar #5
20. januar 2021 af lauhan (Slettet)

kan du please forklare, forstår ikke helt 


Svar #6
20. januar 2021 af lauhan (Slettet)

kan du ikke forklare mig hvordan funktionen skal se ud med tallene brugt


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2021 af peter lind

nej eksponenten er t/T½ og er en  fungtion af t


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2021 af peter lind

eksempler

t = 0  y = a

t = a*(½)1 = a/2


Skriv et svar til: ekspontiel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.