Matematik

Benyt modellen til at bestemme buens bredde ved jordoverfladen

22. januar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 
Nogen der har en ide om, hvordan denne laves?
Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af mathon

                                                      Hvilken model?


Svar #2
22. januar 2021 af hjrac

Aaarh, my bad. Kommer her: 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Bredden ved jorden}\\ \textup{er afstanden mellem}\\ \textup{nulpunkterne:}\\& \textup{solve}\left (0=211.4885-10.4801\cdot \left ( e^{0.0329x}+e^{-0.0329x }\right ) ,x \right )\\\\& x=\left\{\begin{matrix} -91.25\\ 91.25 \end{matrix}\right. \\\\\\ \textup{Bredden:}&b=91.25-(-91.25)=182.5\end{array}\end{array}


Svar #5
22. januar 2021 af hjrac

Tak man


Skriv et svar til: Benyt modellen til at bestemme buens bredde ved jordoverfladen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.