Matematik

løs ligning 2x-3=-3x+7

23. januar 2021 af Silvia810881 - Niveau: C-niveau

hej hvordan kan vi løse ligningen 2x-3=-3x+7


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2021 af ringstedLC

Læg 3 til på begge sider af lighedstegnet.

Læg 3x til på begge sider.

Reducér på begge sider.

Isolér x ved at dividere med et passende tal (ikke 0) på begge sider.


Skriv et svar til: løs ligning 2x-3=-3x+7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.