Matematik

ekspontiel funktioner

23. januar 2021 af lauhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg stillede et spørgsmål i en anden tråd, men følte ikke jeg forstod det. Er der en sød en der kan forklare mig opgave b. 

MANGE TAK PÅ FORHÅND!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2021 af mathon

Skriv den eksponentielle funktionen fra a).


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} f(x)=25\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2.5}} \end{array} \end{array}


Svar #3
23. januar 2021 af lauhan (Slettet)

hvad er t?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2021 af mathon

                             \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} 3=25\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2.5}}\\\\ \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2.5}}=\frac{3}{25}\\\\ \ln\left ( \frac{1}{2} \right )\cdot \frac{t}{2.5}=\ln\left ( \frac{3}{25} \right )\\\\ \frac{t}{2.5}=\frac{\ln\left ( \frac{3}{25} \right )}{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}\\\\ t=\frac{\ln\left ( \frac{3}{25} \right )}{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}\cdot 2.5 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: ekspontiel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.