Matematik

KAN NOGLE HJÆLPE

24. januar 2021 af Thomas0090 - Niveau: B-niveau

Hej. Kan nogle hjælpe til disse opagver. Jeg har vedhæftet filen. Jeg ved at A=g(x), B=h(x) og C=f(x), men jeg vil have en forklaring på det. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2021 af mathon


Svar #2
24. januar 2021 af Thomas0090

Har du en kort forklaring på det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2021 af ringstedLC

Se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1992934, men spørg gerne igen her, når du set linket igennem.

NB. Find på nogle meget bedre overskrifter, - også for din egen skyld.


Svar #4
24. januar 2021 af Thomas0090

Har set på linket, men det gøre mig mere forvirret. Jeg har skrevet svarerne for opagven, men skal bare hav ene lille forklaring på det. Tak for det 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&& \begin{array}{lllll} f(0)=3\cdot 1.2^0=3\cdot 1&=&3\\\\ g(0)=2\cdot f(0)=2\cdot 3&=&6\\\\ h(0)=f(0)+3=3+3&=&6\end{array}\\\\& \textup{Graferne}&\, \, \textup{for }g \textup{ og }h \textup{ sk\ae res i }(0,6)\\\\\\&& \begin{array}{lllll} g{\, }'(x)=2\cdot f{\, }'(x)\\\\ h{\, }'(x)=f{\, }'(x)\end{array}\\\\& \textup{hvorfor}&\textup{grafen for }g(x)\textup{ ligger over grafen for }h(x)\textup{ for }x>0 \end{array}


Svar #6
24. januar 2021 af Thomas0090

Tak for hjælpen min ven!


Svar #7
24. januar 2021 af Thomas0090

Har du også noget om det her?

a) Beregn funktionsforskriften for en eksponentiel funktion, der går gennem punkterne P(3,10) og Q(7,74).

b) Beregn hvad funktionsværdien er, når x=15.

c) Hvad er x-værdien, når funktionsværdien er 200. d) Beregn fordoblingskonstanten. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. januar 2021 af ringstedLC

#7: Du har oprettet en tråd med dette spørgsmål. En tråd - en opgave (incl. underspørgsmål) !


Skriv et svar til: KAN NOGLE HJÆLPE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.