Matematik

Hvilken af de to funktioner har den største differentialkvotient for x=1 ?

29. januar 2021 af Audioholic - Niveau: B-niveau

Hejsa

Hvordan skal man undersøge, hvilken af de to grafer, der har den største differentialkvotient for x=1 og hvordan begrunder man det? 

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Opgave 4.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2021 af janhaa

#0

Hejsa

Hvordan skal man undersøge, hvilken af de to grafer, der har den største differentialkvotient for x=1 og hvordan begrunder man det? 

Opgaven er vedhæftet.

f ' (1) > g ' (1)


Svar #2
29. januar 2021 af Audioholic

Tak. Kan du begrunde svaret?


Brugbart svar (2)

Svar #3
29. januar 2021 af janhaa

#2

Tak. Kan du begrunde svaret?

se på tangenten til f i x = 1

------"------------ til g i x = 1


Svar #4
29. januar 2021 af Audioholic

Vil du skrive en forklaring?


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. januar 2021 af StoreNord

f'(x) er et tal for, hvor stejl grafen er. g er ikke særlig stejl i x=1.


Skriv et svar til: Hvilken af de to funktioner har den største differentialkvotient for x=1 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.