Matematik

vektorer - korrekt besvarelse?

29. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har løst opgave 1, og jeg har også løst opgave 2 ved brug af formel 49. Det får jeg til (4,3) er det rigtigt?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2021 af janhaa

a)\\ (x-3)^2+(y-7)^2=5^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2021 af janhaa

b)

4^2+3^2=5^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2021 af mathon

\textbf{2.}

                         \overrightarrow{PC}=\overrightarrow{OC}-\overrightarrow{OP}


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2021 af janhaa

c)

\vec {PC}=[-4,-3]


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2021 af StoreNord

#0   Hvis du nu bruger ternet papir, så behøver du ikke at spørge så meget.    :-)


Svar #6
29. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Ah okay... Tak! 
 


Svar #7
29. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

#5

#0   Hvis du nu bruger ternet papir, så behøver du ikke at spørge så meget.    :-)

Jeg ville bare sikre mig, at det var rigtigt :-)


Skriv et svar til: vektorer - korrekt besvarelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.