Matematik

Funktion

30. januar 2021 af Kasperflint28 - Niveau: B-niveau

Hej 

En eksponentiel funktion g er g(x)=2*e^x

bestem g(0)

bestem f(g(0))

Jeg kan godt finde ud af g(0), men forstår ikke f(g(0))


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2021 af StoreNord

Output'et fra g(x) skal sættes ind i h(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2021 af ringstedLC

\begin{align*} f\bigl(g(0)\bigr) &= f\bigl(2\cdot e^0)\bigr)=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.