Fysik

lille opgave med tryk

31. januar 2021 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe med denne lille opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2021 af mathon

...intet billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2021 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\& \textup{Hvis vandstr\aa len rammer fladen vinkelret:}\\\\ &p=\frac{F}{A}=\frac{190\;N}{0.0004\;m^2}=475\;000\;\frac{N}{m^2}=475\;000\;Pa=4.75\;bar \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2021 af mathon

Den generelle trykformel
                                   er:
                                                \small p=\frac{1}{2}\cdot \rho \cdot v^2+h\cdot \rho \cdot g+p_o


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

b kan ikke løses uden det billede, der er nævnt i opgaveteksten.


Svar #6
31. januar 2021 af annekatrine57

Det er såment rigtigt. det er uploadet nu 


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. januar 2021 af ringstedLC


Skriv et svar til: lille opgave med tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.