Matematik

Funktioner

01. februar 2021 af Livjespersen - Niveau: A-niveau
Hej håber i vil hjælpe mig med de her opgaver har sat et billede ind af dem
Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2021 af janhaa

this is an assignment... let them do the work themselves


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 2}\\ \textbf{del 1}\\& \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} a=\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}=8^{\frac{1}{8-3}}=\left ( 2^3 \right )^{\frac{1}{3}}=2\\\\ 7k=b\cdot 2^5\\\\ b=\frac{7}{32}k\\\\\\ f(x)=\frac{7}{32}k\cdot 2^x\\\\ \frac{7}{32}k\cdot 1=14\\\\ \end{array}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll} f(0)=\frac{7}{32}k\cdot 2^0=14\\\\ \frac{7}{32}k\cdot 1=14\\\\ \frac{1}{32}k=2\\\\ k=64 \end{array} \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 3}\\ \textbf{del 1}\\& \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Antal timer efter indtagelse:}&1.2-0.2\cdot t =0 \\ t=6\\\\ \textup{Antal timer fra festens begyndelse:}&6+2=8\\\\ \end{array}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll} f(t)=\left\{\begin{array}{lll} 6t&\textup{for}&0\leq t\leq 2\\ -0.2t+1.6&\textup{for}&2< t\leq 8 \end{array}\right. \end{array} \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2021 af mathon

\normal \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 4}\\ \textbf{del 2}\\& \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll} F(t)=\frac{P(t)}{N(t)}=\frac{60.297\cdot 10^9\cdot 1.031^{\, t}}{6.72\cdot 10^7\cdot t+2.594\cdot 10^9}\\\\\\ F(62)=\frac{60.297\cdot 10^9\cdot 1.031^{\, \mathbf{{\color{Red} 62}}}}{6.72\cdot 10^7\cdot \mathbf{{\color{Red} 62}}+2.594\cdot 10^9}=5.92\cdot 10^{11}\;\frac{\textup{tons}}{\textup{person}} \end{array} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.