Matematik

Eksponentiel vækst

03. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er på bar bund mht. følgende spørgsmål. Nogen der vil hjælpe? 
Tak på forhånd


Svar #1
03. februar 2021 af hjrac

Hov, her er det fulde skærmbillede: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2021 af mathon

Separer de variable og integrer.


Svar #3
03. februar 2021 af hjrac

Tak, det har jeg også prøvet, men jeg kan ikke få det til at give mening. 


Svar #4
03. februar 2021 af hjrac

Matematik er desværre ikke mit stærkeste fag. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. februar 2021 af mathon

                                   \small \small \begin{array}{lllll} \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a\cdot y,\quad y>0\\\\ \frac{1}{y}\;\mathrm{d} y=a\cdot \mathrm{d}x\\\\ \int \frac{1}{y}\;\mathrm{d} y=\int a\cdot \mathrm{d}x\\\\ \ln(y)=a\cdot x+k\\\\ y=e^{a\cdot x+k}\\\\ y=e^{a\cdot x}\cdot e^k\\\\ y=e^k\cdot e^{a\cdot x} \\\\\\ y=f(x)=c\cdot e^{ax} \end{array}


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.