Matematik

Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

03. februar 2021 af anonym189 - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen <3

Jeg sidder fast i denne her opgave og jeg ved ikke ligefrem, hvordan jeg skal løse den, jeg ved godt at jeg skal anvende formel, men ved ikke helt hvordan..

Håber I vil hjælpe mig, da dette vil gavne mig meget <3 :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af janhaa

\vec a \perp \vec b\\ \\(t,10)*(-6,3)=0 \\ -6t+30=0\\ t=5


Skriv et svar til: Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.