Matematik

a) Bestem den produktion, der giver virksomheden de mindst mulige gennemsnitlige variable omkostninger.

04. februar 2021 af Nbl2410 - Niveau: A-niveau

Uden hjælpemidler 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2021 af janhaa

AVC(q)=0,5q^2-20q+400

min AVC(q):

d(AVC)/dq = q - 20 = 0

q = 20


Svar #2
09. februar 2021 af Nbl2410

Hvor kommer bogstavet d fra??


Svar #3
09. februar 2021 af Nbl2410

#1

AVC(q)=0,5q^2-20q+400

min AVC(q):

d(AVC)/dq = q - 20 = 0

q = 20

Hvor kommer bogstavet d fra??


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2021 af janhaa

#3
#1

AVC(q)=0,5q^2-20q+400

min AVC(q):

d(AVC)/dq = q - 20 = 0

q = 20

Hvor kommer bogstavet d fra??

differential

den deriverte


Skriv et svar til: a) Bestem den produktion, der giver virksomheden de mindst mulige gennemsnitlige variable omkostninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.