Matematik

En sammensat funktion h(x)=f(g(x)) er givet ved?

09. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne her?

Vedhæftet fil: 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& g(x)=y=2x+4,\quad x>-2\\\\& f(y)=\ln(y) \end{array}


Svar #3
10. februar 2021 af ENERQIA (Slettet)

#2

              \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& g(x)=y=2x+4,\quad x>-2\\\\& f(y)=\ln(y) \end{array}

Hvilken formel bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2021 af ringstedLC

Det er ikke nødvendigt med en formel til opgaven, når man ved, hvad en sammmensat funktion er. Vælg en værdi x > -2 fx 0 og sæt den ind g. Funktionsværdien 4 sættes så ind i f. Den funktionsværdi ln(4) = h(0).


Skriv et svar til: En sammensat funktion h(x)=f(g(x)) er givet ved?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.