Matematik

HJælp til spørgsmål

15. februar 2021 af dknfnunrvin - Niveau: C-niveau

Opgaven vedhæftet som fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2021 af peter lind

for diskriminante b2-4ac = 0


Svar #3
15. februar 2021 af dknfnunrvin

forstår ikke hvad jeg skal bruge diskriminatsformlen til? Altså skal jeg løse d og så indsætte i løsningsformlen


Svar #4
15. februar 2021 af dknfnunrvin

Vent forstår godt nu. Når toppunktet ligger på førsteaksen, har parablen kun eet skæringspunkt med denne. Derfor har ligningen f(x) = 0 kun én løsning og derfor er diskriminanten d = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2021 af peter lind

det er korrekt


Skriv et svar til: HJælp til spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.