Matematik

Opgave med hjælpemidler - 3.D2.38

17. februar 2021 af JulieL123 - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle der har en ide, på, hvordan denne opgave skal laves.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{En ligning er:}&x-y+1=0\\\\& \textup{En retningsvektor er:}&\overrightarrow{r}_{AB}=\begin{pmatrix} 1\\1 \end{pmatrix}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \mathrm{\acute{E}}\textup{n retningsvektor er:}&\overrightarrow{CD}=\begin{pmatrix} 14-8\\9-6 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\6 \end{pmatrix}=6\cdot \begin{pmatrix} 1\\1 \end{pmatrix}\\\\& \textup{hvorfor en anden}\\& \textup{retningsvektor er:}&\overrightarrow{r}_{CD}=\begin{pmatrix} 1\\1 \end{pmatrix}=\overrightarrow{r}_{AB}\\\\& \textup{Linjer (spor) med}&\textup{samme retningsvektor er parallelle.}\\\\\\ \textbf{c)}\\& \textup{Bestem }C\textup{'s afstand}&\textup{til sporet gennem }A\textup{ og }B\textup{ som i } \end{array}

                                                                                                                                                                        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2000075


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2021 af AMelev

Væn dig til at bruge din formelsamling.

a) FS side 11 (49), side 12 (57) og side 15 (71) 

b) FS side side 11 (49) og side 12 (60) 

c) Afstand fra C til linjen gennem AB. FS side 15 (74)


Skriv et svar til: Opgave med hjælpemidler - 3.D2.38

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.