Matematik

HJælp til spørgsmål

21. februar 2021 af dknfnunrvin - Niveau: C-niveau

Hvordan løses vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2021 af janhaa

b)

f (x) = 0

x=-5, x=4, x = 10


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2021 af AMelev

                           

Brug dit CAS-værktøj. Hvad du præcis skal gøre, afhænger af, hvilket du bruger (?).


Skriv et svar til: HJælp til spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.