Matematik

Bestem de værdier af t?

22. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg har det svært ved at løse denne opgave, hvordan løser jeg den, og hvilken formel bruges der?

Jeg skal bruge et CAS program til opgaven.

Vedhæftet fil: KKK.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2021 af ringstedLC

To vektorer er vinkelrette, når deres skalarprodukt (prikprodukt) er 0, formel(50)/(53).


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2021 af janhaa

\vec a*\vec b=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2021 af janhaa

t = -5,

t = 1


Svar #4
22. februar 2021 af ENERQIA (Slettet)

#2

\vec a*\vec b=0

Hvordan har du lavet mellemregningerne?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2021 af ringstedLC

\begin{align*} (t+4)\cdot t+1\cdot (-5) &= 0 \\ t^2+4t-5 &= 0 \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem de værdier af t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.